Home Artikler Disse 3 feriedestinationer i Afrika er et besøg værd

Disse 3 feriedestinationer i Afrika er et besøg værd

by Hemingway
Afrika ferie

Har du længe gået med en drøm om at besøge Afrika, men har du ikke helt vist, hvor turen skulle gå til? Så kan du her læse om 3 fantastiske feriedestinationer i Afrika, der er helt forskellige, men som alle tre vil give dig minder for livet. Er du klar til at blive klogere på, hvad Afrika har at tilbyde? Så læs meget mere lige her.

Afrika ferie

cocoparisienne / Pixabay

Få en oplevelse for livet i Kenya

Kenya er et land, som alle har hørt om, men som kun de færreste har besøgt, hvilket er en skam. For Kenya har en masse at tilbyde. Landet er et traditionelt safarimål, hvor du har mulighed for at se en masse smukke dyr i den flotte natur. Kenya er et land, der er rig på kultur, og du har mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og blive klogere på dem og deres hverdag. Hvis du gerne vil på en rejse til Kenya, så har du mulighed for at bo i ekstrem luksus, men du har også mulighed for at komme langt væk fra den moderne civilisation og tæt på lokalbefolkningen.

Kenya

kikatani / Pixabay

Så hvis du går og drømmer om at komme på Safari, så er Kenya er smukt land at gøre det i. Du kan gøre det i fuld luksus, eller du kan få en lidt mere unik oplevelse. Det gode er, at du har mulighed for at tilpasse din rejse efter dine egne ønsker, så du er sikker på, at du kommer til at opleve lige præcis det, du gerne vil opleve, mens du er afsted.

Nyd solen på en strand i Egypten

Hvis du ikke er så meget til safari, eller hvis du bare ikke har så meget lyst til at rejse i mange timer, så er Nordafrika også et smukt sted at besøge, og her er Egypten en af de mest populære rejsedestinationer. I Egypten har du mulighed for at koble helt af og bare nyde solen på en flot strand. Du kan vælge at slappe helt af på hele din rejse, eller du har mulighed for at være en smule kulturel i Egypten, da landet gemmer på mange skatte, såsom pyramiderne.

Pyramide i Egypten

8moments / Pixabay

Der findes mange luksushoteller i Egypten, hvor du kan nyde solen og bare slappe af. Det tager ikke mere end 5-6 timer at flyve til Egypten, hvor du så har en masse sol, palmer og høje temperaturer, som du kan nyde. Du kan nyde solen direkte fra stranden og bare nyde, at du endelig har lidt ferie, og at du har tid til at slappe af. Det er en perfekt soldestination, også om efteråret og vinteren, hvis du har behov for at få lidt ekstra sol, eller bare gerne vil lidt væk fra de kolde temperaturer i Danmark.

Se dyr på safari i Zimbabwe

Når du tænker på rejser i Afrika, så tænker du nok oftest på at se på dyr på en safari, og du er bestemt ikke alene. Det er den mest populære form for rejse til Afrika, og du kan tage på safari mange steder i Afrika. Zimbabwe er et af de lande, og der ligger mange nationalparker i Zimbabwe, hvor du har mulighed for at se alverdens dyr, såsom elefanter, giraffer, zebraer og impalaer.

Victoria Falls i Zimbabwe

8moments / Pixabay

I Zimbabwe ligger Victoria Falls, som er et af de største turistattraktioner. Det er et kæmpe vandfald, som helt sikkert er et besøg værd, hvis du er i Zimbabwe. På den måde kan du få lidt mere ud af din ferie og opleve endnu mere, end du måske havde regnet med, da du tog hjemmefra.

Related Articles

Leave a Comment